اخبار تکنولوژی 14

معرفی تکنولوژی

اخبار تکنولوژی 14

معرفی تکنولوژی

طراحی سایت تهران | طراحی وب سایت | شرکت وب پردازان تهران

طراحی سایت تهران : کمپانی طراحی سایت طهران با بهره گیری از متد مترقی تکنولوژی و سطح علمی پرسنل خود با توجه به بیچارگی کارفرما، با سربلندی اقدام به طراحی وب سایت شما می کند. ظاهری شکیل ، امنیت بالا ، سرعت پسندیده ، مدیریت داینامیک ، طراحی وب سایت ریسپانسیو و بهینه سازی برای موتورهای جستجو از اولویت های مهم یک طراحی سایت چیره دست می باشد. کمپانی طراحی سایت وب پردازان تهران در این مدت به سبب لمیدن حضور شما کامیاب به کسب افتخارات مفصل از جمله تمثال وب برتر ، گرفتن لایتک رسمی دانشگاه صنعتی شریف و کسب سپاس نامه از مدیریت ارزشیابی شرکت ها گردیده است طراحی سایت شرکتی در تهران


اصلی ترین و عمده ترین تخصص شرکت طراحی سایت تهران ، طراحی وب سایت و فروشگاه اینترنتی با گرافیکی چشم نواز، قیمتی مناسب، عملکردی عالی، امنیتی بالا ، طراحی ریسپانسیو و بازتاب گرا و حمایت پسندیده می باشد.


آیا تراشه‌های سری Intel Tiger Lake-H ژوئن امسال از راه می‌رسند؟

XMG به‌تازگی اعلام کرده است که تراشه‌ی هشت هسته‌ای کلاس لپ تاپ تایگر لیک H اینتل احتمالا اواخر سه‌ماهه‌ی دوم سال ۲۰۲۱ عرضه می‌شود. 

یکی از نمایندگان XMG با انتشار پستی طولانی در ردیت، جزئیاتی از وضعیت فعلی موجودی کارت‌های گرافیک سری Nvidia GeForce RTX 3000 و پردازنده‌های مرکزی سری AMD Ryzen 5000 (که با کدنام Cezanne شناخته می‌شوند) ارائه داد. در نظر داشته باشید که نماینده‌ی XMG صرفا درباره‌ی وضعیت این برند صحبت می‌کند و آنچه درادامه‌ی این مقاله می‌آید، شامل برندهای دیگری که قطعات سخت‌افزاری عرضه می‌کنند نمی‌شود. 

براساس گزارش VideoCardz، اینتل چند هفته پیش در جریان برگزاری CES 2021 مدل جدید تراشه‌های نسل یازدهمی سری تایگر لیک را با نام Tiger Lake-H35 معرفی کرد. خانواده‌ی H35 شامل تراشه‌های چهار هسته‌ای است و لپ‌تاپ‌های گیمینگ فوق باریک و قابل‌ حمل را هدف قرار می‌دهد.

تیم آبی در همان نمایشگاه پردازنده‌ی هشت هسته‌ای خود را نیز به ‌نمایش گذاشت؛ اما زمان عرضه‌ی این تراشه را اعلام نکرد. براساس پستی که توسط نماینده‌ی XMG در ردیت منتشر شده است، تراشه‌های سری Tiger Lake-H اینتل قرار است در پایان سه‌ماهه‌ی دوم سال ۲۰۲۱ از راه برسند؛ یعنی ماه می (اردیبهشت و خرداد) یا ژوئن (خرداد و تیر).

در حال حاضر مشخص نیست وضعیت ویروس کرونا در دنیا به چه صورت پیش می‌رود؛ اما احتمال دارد اینتل از شرکای تجاری خود بخواهد که لپ تاپ هایشان را در جریان برگزاری نمایشگاه کامپیوتکس (Computex) به ‌نمایش بگذارند؛ این نمایشگاه در اوایل ماه ژوئن (اواسط خرداد) آغاز می‌شود. 

در بخشی از پست منتشرشده توسط XMG آمده است که لپ‌تاپ‌های شناخته‌شده‌ی فعلی این شرکت به‌ غیر از مدل CORE 14 صرفا زمانی با تراشه‌های تایگر لیک عرضه می‌شوند که مدل‌های ۶ و هشت هسته‌ای پردازنده‌های تایگر لیک H45 در دسترس قرار بگیرند. نماینده‌ی XMG می‌گوید عرضه‌ی رسمی H45 هنوز اعلام نشده است؛ اما براساس شایعه‌ها، این تاریخ برای اواخر سه‌ماهه‌ی سوم امسال تعیین شده.

XMG ادامه می‌دهد: «ما برنامه داریم که در زمان مناسب،‌ چندین خانواده از محصولات XMG را از تراشه‌های سری کامت لیک (Comet Lake) به تراشه‌های سری تایگر لیک H45 منتقل کنیم. در برخی از خانواده‌ها ممکن است پردازنده‌های ای ام دی سزان و اینتل تایگر لیک ارائه شوند. اما برنامه‌ی دقیق مدل هر لپ تاپ و تاریخ عرضه، هنوز مشخص نشده و زود است بخواهیم در این زمینه حرف بزنیم.» 

مدتی پیش AnandTech گزارشی منتشر کرد که عرضه‌ی رسمی تراشه‌های تایگر لیک سری H در سه‌ماهه‌ی دوم سال جاری میلادی، محتمل است. کارشناس AnandTech در آن زمان نوشت: «اینتل می‌گوید این پردازنده‌ها قرار است در سه‌ماهه‌ی نخست ۲۰۲۱ تولید و عرضه شوند؛ موضوعی که احتمالا نشان می‌دهد محصولات مجهز به تراشه‌های موردبحث در سه‌ماهه‌ی دوم به بازار خواهند آمد.»

اینتل رسما تأیید کرده است تراشه‌های سری تایگر لیک H می‌توانند به سرعت کلاک چند هسته‌ای ۵ گیگاهرتز دست پیدا کنند. این احتمالا بدین معنی است که تراشه‌ی پرچم‌دار جدید کلاس لپ تاپ اینتل با توان طراحی حرارتی (TDP) حدودا ۴۵ وات (شاید Intel Core i9-11980HK) می‌تواند روی حداقل دو هسته‌ی خود به سرعت کلاک ۵ گیگاهرتز دست پیدا کند.

پردازنده‌های این سری دارای حداکثر ۲۰ لاین PCI Gen 4.0 هستند که مستقیما به CPU متصل شده است. این یعنی در تراشه‌های جدید اینتل می‌توان از تمام مزیت رابط گرافیکی PCIe Gen 4.0 x16 و همچنین NVMe PCIe Gen 4.0 x4 به‌صورت هم‌زمان استفاده کرد. 

شما کاربران زومیت چه دیدگاهی درباره‌ی این خبر دارید؟

منبع:

دومین دوره «مرکز توسعه شغلی ایرانسل» آغاز به‌ کار کرد

مراسم دومین دوره مرکز توسعه شغلی ایرانسل با حضور ۵۰ کارورز و با هدف شناسایی استعدادها و هدایت آن‌ها در مسیر حرفه‌ای شغلی آغاز شد.

ایرانسل دومین دوره‌ی مرکز توسعه‌ی شغلی را با حضور ۵۰ کارورز و با هدف شناسایی استعدادها و هدایت آن‌ها در مسیر حرفه‌ای شغلی آغاز کرد. به گزارش روابط‌عمومی ایرانسل، چهارشنبه ۸ بهمن ۱۳۹۹، مراسم دومین دوره مرکز توسعه شغلی ایرانسل با حضور بیژن عباسی‌آرند مدیرعامل، محمدمهدی مجتهدی معاون منابع انسانی، جمعی از مدیران، کاروزان و مشاورهای حرفه‌ای-روان‌شناختی (منتور)، با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی کرونا، در محل آمفی‌تئاتر ساختمان مرکزی ایرانسل برگزار شد.

مرکز توسعه شغلی ایرانسل فعالیت خود را از سال ۹۷ با هدف نزدیک کردن ارتباط بین دانشگاه و محیط حرفه‌ای آغاز کرده؛ این مرکز در نظر دارد با کشف و پرورش استعدادها و هدایت آن‌ها در مسیر شغلی، رهبران آینده‌ی صنعت ICT کشور را تربیت کند. فراخوان جذب کارورزان دومین دوره، آبان ماه منتشر شد و تعداد سه هزار و ۸۳۰ نفر با ارسال رزومه در آن ثبت‌نام کردند.

پس از بررسی رزومه‌ها و برگزاری آزمون‌های لازم، ۳۳۷ نفر دعوت به مصاحبه شده و از میان آن‌ها، ۵۰ کارورز برای حضور در مرحله‌ی ارتقا حرفه‌ای (منتورینگ) انتخاب شدند. پس از پایان این دوره، ۲۰ کارورز منتخب فرصت خواهند داشت تا در پروژه‌های واقعی در پنج حوزه‌ی توسعه محصول، آی‌تی، علوم داده، بازاریابی و تلکام در شرکت ایرانسل به‌صورت کارآموز فعالیت کنند.

مدیرعامل ایرانسل در این مراسم با ابراز خوشحالی از حضور دانش‌ورزان نخبه‌ی برترین دانشگاه‌های کشور گفت: «ایرانسل به‌عنوان بزرگ‌ترین اپراتور دیتا و سرویس‌های دیجیتال کشور، امسال وارد پانزدهمین سال فعالیت شده و شاید بتوان گفت در طول چهارده‌سال گذشته، از مهم‌ترین و مؤثرترین بازیگران حوزه فناوری آی‌تی و ‌آی‌سی‌تی کشور بوده است.

تا قبل از شکل‌گیری ایرانسل، در کشور تنها یک اپراتور تلفن‌همراه داشتیم و کشور از تکنولوژی‌های روز دنیا فاصله داشت؛ اما ایرانسل از زمانی‌که شکل گرفت، بنای خود را بر پیشرو بودن در حوزه‌ی فناوری گذاشت و توانست نسل  ۲/۷۵ تلفن‌همراه را که سرآغاز ارائه‌ی اینترنت‌همراه‌با سرعت قابل قبول بود، وارد کشور کند. بعد از آن، در اولین فرصتی که اجازه یافتیم، نسل‌های سه و چهار را راه‌اندازی کردیم و امسال هم توانستیم اولین اپراتوری باشیم که نسل پنجم تلفن‌همراه را در کشور راه‌اندازی کنیم.»

بیژن عباسی‌آرند با توصیف فضای حرفه‌ای شرکت ایرانسل به کاروزان اعلام کرد که یکی از ویژگی‌های محیط کار شرکت ایرانسل این است که کارکنان طوری کار می‌کنند که شرکت در تمام حوزه‌های فعالیت، از جمله حوزه‌‌های فناوری، سرویس و خدمات، پیشرو باشد و به همین دلیل، فاصله‌ی معناداری با دیگران در کشور و حتی در سطح منطقه پیدا کرده‌اند. عباسی آرند اضافه کرد:

شعارهای ما مانند «ایرانسل تجربه‌ی زندگی دیجیتال»، «ایرانسل نبض زندگی دیجیتال» و «ایرانسل اولین و بزرگ‌ترین اپراتور دیجیتال کشور» شعارهایی بوده که به کمک همین تلاش‌ها، الان به بخشی از واقعیت‌های خدماتی که ایرانسل به مردم کشور عرضه می‌کند، تبدیل شده است. البته شعارهای دیگری هم داریم که هدف‌گذاری‌هایی است برای آینده‌ی خدماتی که ایرانسل قرار است در آن نقش ایفا کند.

ایرانسل شرکتی بین‌المللی است که شریک خارجی آن، یک شرکت حرفه‌ای در بین اپراتورهای موبایل است و ۲۲ کشور از جمله ایران، در مجموعه‌ی آن هستند. وجود نیروی انسانی باتجربه، باهوش، خلاق و پرکار، باعث شده تا ایرانسل همواره در بین این ۲۲ کشور، در همه‌ی رده‌ها بین بهترین‌ها باشد، تاجایی که در سال گذشته به‌صورت کلی در جمع ۲۲ کشور زیرمجموعه‌ی گروه MTN، ایرانسل حائز رتبه‌ی برتر شد.

عباسی آرند سازوکارهای مرکز توسعه‌ی شغلی ایرانسل و اهداف آن را برای کاروزان این‌گونه تشریح کرد:

فضایی که شما کارورزان به آن وارد خواهید شد، فضایی است که کارها در آن، به‌صورت حرفه‌ای انجام می‌شود. ما با توجه به تجربه‌ی گروه MTN، سعی کرده‌ایم ایرانسل را حرفه‌ای اداره کنیم. راه‌اندازی مرکز توسعه شغلی هم یکی از همین اقدام‌ها در جهت ترسیم مسیر حرفه‌ای برای کارورزان است. متخصصان ایرانسل که سال‌ها در حوزه‌ی اپراتوری موبایل کار کرده‌اند، کسب‌و‌کار دیجیتال را می‌شناسند و در آن خلق‌ایده کرده‌اند، بخشی از تجربیاتشان را در این دوره به شما آموزش می‌دهند و افرادی که این دوره را با موفقیت به پایان برسانند، به عضویت خانواده ایرانسل در خواهند آمد.

شما انتخاب‌شدگان از میان بیش از سه هزار متقاضی این فرصت بودید و این امر نشان‌دهنده‌ی پتانسیل بالای شما است؛ ان‌شاء‌الله بتوانید از این فرصت استفاده کنید و در محیط کاری ایرانسل در کنار آموزش‌های حرفه‌ای که کسب خواهید کرد، تجربه‌ای کم‌نظیر را هم داشته باشید. در کشور ما شرکت‌های بزرگی با فضای مشابه ایرانسل که در آن آرامش، خلاقیت و محیط شاد و به دور از استرسی وجود دارد، بسیار کم تعداد است و امیدواریم شما در این مسیر حرفه‌ای که اولین گام را برای آن برداشته‌اید، موفق باشید.

اولین دوره‌ی مرکز توسعه شغلی ایرانسل هم، در سال ۹۸ با همکاری مدرسه اشتغال شریف برگزار شده بود.

منبع:

https://www.zoomit.ir/tech-iran/367476-irancell-icdc/


دوربین فوجی فیلم GFX100S با سنسور ۱۰۲ مگاپیکسلی BSI رونمایی شد

GFX100S دوربین رده‌بالای جدید فوجی فیلم با حسگر ۱۰۲ مگاپیکسلی BSI و سیستم لرزش‌گیر IBIS بهبودیافته محسوب می‌شود که به‌تازگی به‌همراه لنز GF 80mm f/1.7 R WR معرفی شده است. 

فوجی فیلم به‌تازگی دوربین جدیدی را با نام Fujifilm GFX100S رونمایی کرده است. این شرکت می‌گوید GFX100S «ایده‌های انقلابی» دوربین GFX100 را به‌ارث می‌برد و برخی تفاوت‌ها روی آن‌ها اعمال می‌کند تا بتوان به‌شکلی ساده‌تر دوربین را حمل کرد. نتیجه‌ی کار دوربینی کامپکت است که در دسته‌ی دوربین‌های مدیوم فرمت جای می‌گیرد و توانایی بسیار زیادی در ثبت تصاویر دارد.

دوربین مدیوم فرمت جدید فوجی فیلم ازلحاظ ابعاد مشابه دوربین‌های هم‌رده‌ی فول فریم است و وزنش تنها به ۱٫۹ پوند (۰٫۸۶ کیلوگرم) می‌رسد. براساس گزارش خبرگزاری پتاپیکسل، فوجی فیلم می‌گوید GFX100S پیشرفته‌ترین دوربین مبتنی‌بر سیستم GFX تابه‌امروز محسوب می‌شود و بهترین فناوری‌های تصویربرداری این شرکت را درون بدنه‌ای کامپکت جای می‌دهد. 

نمای جلو دوربین فوجی فیلم GFX100S بدون لنز

براساس اعلام فوجی فیلم، دوربین GFX100S دارای حسگر ۱۰۲ مگاپیکسلی نوع Back Side-Illuminated (موسوم‌به BSI) است و از پردازنده‌ی چهار هسته‌ای قدرتمند X-Processor 4 استفاده می‌کند. در نظر داشته باشید که فوجی فیلم همچنان روی استفاده از عبارت «لارج فرمت» (Large Format) برای توصیف حسگر ۱۰۲ مگاپیکسلی دوربین جدیدش تأکید دارد، اما حسگر موردبحث در حقیقت در دسته‌ی حسگرهای مدیوم فرمت جای می‌گیرد.

حسگر مدیوم فرمت GFX100S تقریبا ۱٫۷ برابر بزرگ‌تر شده است و برخی بهبودها تجربه کرده تا به‌شکل اعجاب‌انگیزی به نور حساس باشد. فوجی فیلم می‌گوید قابلیت‌های بهبودیافته‌ باعث می‌شوند حسگر ۱۰۲ مگاپیکسلی مورداشاره نسبت‌به حسگرهای کوچک‌تر عملکرد بهتری در زمینه‌ی ارائه‌ی عمق میدان مناسب و گستره‌ی داینامیکی خوب و بازتولید مناسب رنگ‌ها و عملکرد عالی در ایزو (ISO) بالا ارائه دهد. 

بخش پشتی دوربین فوجی فیلم GFX100S با نمایشگر LCD

فوجی فیلم از حضور ۱۹ حالت انحصاری Fujifilm Film Simulation در دوربین رده‌‌بالای GFX100S خبر می‌دهد که یکی از آن‌ها Nostalgic Neg نام دارد. فوجی فیلم می‌گوید حالت موردبحث از سبک «عکاسی با رنگ جدید آمریکایی» که در دهه‌ی ۱۹۷۰ میلادی پدید آمده بود نشئت می‌گیرد.

پیکسل‌های تشخیص فاز روی حسگر دوربین جدید فوجی فیلم تقریبا ۱۰۰ درصد از سطح حسگر را می‌پوشانند و می‌توانند فوکوس را در زمانی به‌کوتاهی تنها ۰٫۱۸ ثانیه، تنظیم کنند؛ حتی در محیط‌هایی که میزان نور آن‌ها بسیار کم در حد 5.5EV- است (آزمایش‌های مربوطه‌ ازطریق لنز FUJINON Lens GF 80mmF1.7 R WR انجام شده‌اند). همچنین دوربین GFX100S به‌لطف بهره‌مندی از پردازنده‌ی X-Processor 4 به‌هنگام استفاده از حالت Tracking AF و Face/Eye AF دارای الگوریتم ارتقاءیافته برای پایش فوکوس است.

نمای نیم رخ دوربین فوجی فیلم GFX100S

دوربین GFX100S دارای نسخه‌ای جدید از سیستم لرزش‌گیر درون بدنه (IBIS) است که طبق ادعای فوجی فیلم می‌تواند به‌شکلی دراماتیک، توانایی‌های دوربین به‌هنگامی که در دست قرار گرفته است را بهبود بخشد. سیستم IBIS دوربین جدید درمقایسه‌با سیستم IBIS دوربین FUJIFILM GFX100 تا ۲۰ درصد کوچک‌تر و ۱۰ درصد سبک‌تر است. با وجود کاهش ابعاد، سیستم لرزش‌گیر درون‌بدنه‌ایِ GFX100S به ۶ استاپ لرزش‌گیری موردتأیید CIPA دست پیدا می‌کند که ۰٫۵ استاپ بیشتر از سیستم لرزش‌گیر درون‌بدنه‌‌ایِ دوربین GFX100 است.

دوربین فوجی فیلم GFX100S به ۶ استاپ لرزش‌گیریِ موردتأیید CIPA ازطریق سیستم IBIS دست پیدا می‌کند

بدنه‌ی دوربین GFX100S دارای ابعاد ۱۴٫۹ در ۱۰٫۳ در ۸٫۶ سانتی‌متر است و فوجی فیلم می‌گوید این ابعاد با بسیاری از دوربین‌های فول فریم قابل‌قیاس است؛ البته فوجی فیلم به دوربین‌های فول فریم «بدون آینه» اشاره نکرد. با همه‌ی این‌ها، بدنه‌ی ۱۴٫۹ در ۱۰٫۳ در ۸٫۶ سانتی‌متری برای دوربینی که چنین حسگر بزرگ و سیستم IBISـی را در بر دارد، بسیار جمع‌و‌جور به‌نظر می‌رسد. دوربین GFX100S به‌میزان ۱٫۱ پوند (۰٫۴۹ کیلوگرم) سبک‌وزن‌تر از GFX100 است و فوجی فیلم می‌گوید GFX100S به همان سطح از عملکرد در زمینه‌ی ثبت عکس و ضبط ویدئو دست می‌یابد. 

نمای بالا دوربین فوجی فیلم GFX100S

GFX100S به‌گونه‌ای ساخته شده است که بتواند در دماهای کمی در حد ۱۰- درجه‌ی سلسیوس فعالیت کند؛ این بدنه همچنین دربرابر نفوذ گردوغبار و رطوبت از خود مقاومت نشان می‌دهد. دوربین GFX100S دارای بدنه‌ای از جنس آلیاژ منیزیم است که تراکم ذرات آن در اطراف لنز نسبت‌به ذرات اطراف لنز GFX100، به‌شکلی هدفمند به‌میزان یک میلی‌متر بیشتر است. این موضوع باعث می‌شود امکان استفاده از لنزهای بزرگ‌تر G Mount نیز در دوربین جدید فوجی فیلم فراهم شود. 

دوربین جدید فوجی فیلم دارای دکمه‌ی چرخان کلاسیک PASM با ۶ گزینه‌ی قابل‌برنامه‌ریزی سفارشی است و کلیدی مستقل دارد که به‌راحتی می‌توان به آن دسترسی پیدا کرد. این کلید به شما امکان می‌دهد در زمانی سریع در بین حالت‌های عکس‌برداری و فیلم‌برداری جابه‌جا شوید. بخش پشتی دوربین GFX100S دارای صفحه‌نمایش چرخان ۳٫۲ اینچ لمسی LCD با وضوح ۲٫۳۶ میلیون نقطه است.

دوربین GFX100S می‌تواند ویدئوهای 4K را با نرخ ۳۰ فریم‌برثانیه و نسبت تصویر ۱۶:۹ و ۱۷:۹ در یکی از دو کدک H.264 یا H.265 ضبط کند. محتوای ویدئویی را می‌توان با نرخ بیت حداکثر ۴۰۰ مگابیت‌برثانیه‌ی F-Log در حالت ۱۰ بیت ۴:۲:۰ به‌صورت داخلی ضبط و روی کارت حافظه‌ی SD ذخیره کرد. ویدئوی ضبط‌شده را همچنین می‌توان ازطریق درگاه HDMI دوربین برای دستگاه خارجی فرستاد.

به‌هنگام استفاده از Atomos Ninja V Monitor Recorder دوربین GFX100S فوجی فیلم می‌تواند ازطریق درگاه HDMI از ویدئوی 4K/30fps در یکی از دو حالت ۱۰ بیت ۴:۲:۲ F-Log یا ۱۲ بیت Apple ProRes RAW خروجی بگیرد. 

لنز فوجی فیلم GF 80mm f/1.7 R WR روی دوربین GFX100S

انتظار می‌رود دوربین فوجی فیلم GFX100S در ماه مارس ۲۰۲۱ (اسفند ۱۳۹۹ و فروردین ۱۴۰۰) با قیمت ۵٬۹۹۹٫۹۵ دلار به بازار عرضه شود. این دوربین دارای گریپ دستی اضافی است که با قیمت ۱۴۹ دلار قابل‌تهیه خواهد بود. 

فوجی فیلم افزون‌بر دوربین GFX100S، لنز جدیدی را نیز با نام GF 80mm f/1.7 R WR معرفی کرد. براساس گزارش دیگری از پتاپیکسل، لنز موردبحث فوجی فیلم که طبق ادعای این شرکت نخستین لنز قابل‌تعویض f/1.7 با توانایی AF برای دوربین‌های مدیوم فرمت محسوب می‌شود، سریع‌ترین لنز در بین لنزهای خانواده‌ی GFX فوجی فیلم است و پیش‌تر هیچ لنز دیگری را برای دوربین‌‌های مدیوم فرمت ندیده‌ایم که سرعت فوکوس خودکارش تا این حد بالا باشد.

لنز جدید فوجی فیلم، سریع‌ترین فوکوس خودکار را در بین تمام لنزهای مدیوم فرمت بازار دارد

لنز ۸۰ میلی‌متری f/1.7 فوجی فیلم اندکی سریع‌تر از لنز Hasselblad 80mm f/1.9 XCD برای دوربین X1D است؛ تا پیش از معرفی لنز جدید فوجی فیلم،‌ لنز ۸۰ میلی‌متری f/1.9 XCD هسلبلاد سریع‌ترین فوکوس خودکار را در بین لنزهای مدیوم فرمت داشت. فوجی فیلم GF 80mm f/1.7 R WR دارای طول ۹۹٫۲ میلی‌متر است و وزن آن به ۷۹۵ گرم می‌رسد. فوجی فیلم می‌گوید لنز جدیدش دارای رینگ فیلتر (Filter Ring یا Filter Thread) هفتاد‌و‌هفت میلی‌متری است. 

نیم رخ لنز فوجی فیلم GF 80mm f/1.7 R WR

لنز ۸۰ میلی‌متری f/1.7 فوجی فیلم دارای دیافراگم ۹ تیغه‌ای است که از ۱۲ المان در ۹ گروه تشکیل شده و از بین آن‌ها می‌توانیم به یک المان کروی و دو المان سوپر ED اشاره کنیم که ازلحاظ نوری متعادل شده‌اند تا بتوانند ابیراهی کروی (Spherical Aberration) را کنترل کنند و جلوه‌ی بوکه‌ی باکیفیت ارائه دهند.

فوجی فیلم می‌گوید فناوری بسیار دقیقی برای قالب‌گیری شیشه طراحی کرده است که در دو المان لنز جدید از آن استفاده شده و تلرانسی در حد یک‌صد‌هزارمِ یک میلی‌متر را ارائه می‌دهد؛ یعنی پنج برابر دقیق‌تر از تکنیک‌های عادی برای قالب‌گیری لنز. به‌همین دلیل لنز جدید فوجی فیلم اثر حلقه‌ی پیازی (Onion Ring) را که به‌هنگام استفاده از بوکه در خارج از مناطق فوکوس ایجاد می‌شود به حداقل می‌رساند.

فوجی فیلم می‌گوید از پوشش‌های ویژه در ۱۰ نقطه‌ی لنز برای جلوگیری از نفوذ آب و گردغبار استفاده کرده است و این لنز می‌تواند در دماهای کم تا حد ۱۰- درجه‌ی سلسیوس فعالیت کند. المان جلویی لنز با فلورین پوشانده شده است. لنز GF 80mm f/1.7 R WR فوجی فیلم در ماه مارس ۲۰۲۱ (اسفند ۱۳۹۹ و فروردین ۱۴۰۰) با قیمت ۲٬۳۰۰ دلار عرضه می‌شود.

منبع:

https://www.zoomit.ir/camera/367477-fujifilm-gfx100s-medium-format-camera-102mp-5-axis-ibis-6000/